Ondernemersbijeenkomst Den Haag | 20 juli | 19:00 - 22:00

Welkom in jouw nieuwe netwerk van gelijkgestemde ondernemers

Nieuwe Wereld Ondernemers is het snelgroeiende netwerk van ondernemers die met elkaar bouwen aan een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit.

Tijdens deze eerste bijeenkomst van Nieuwe Wereld Ondernemers Den Haag ontmoet je gelijkgestemde ondernemers uit de regio Den Haag. Bouw jouw nieuwe netwerk met wakkere ondernemers en word onderdeel van een landelijk netwerk. Hoor en deel uitdagingen, ideeën en successen. Word geïnspireerd door prachtige nieuwe initiatieven en visies. En ontdek hoe jij kan bijdragen aan de creatie van de nieuwe wereld.

Agenda

  • Volgt snel

Aanmelden & tickets

Deze ondernemersbijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van Nieuwe Wereld Ondernemers.

Nog geen lid? Sluit je direct aan bij jouw nieuwe netwerk met gelijkgestemde, wakkere ondernemers en krijg onbeperkt toegang tot alle lokale ondernemersbijeenkomsten in heel Nederland.

Als je nog niet bent aangesloten bij Nieuwe Wereld Ondernemers is de toegang € 15,- p.p.. De bijeenkomst is incl. koffie en thee.

Aanmelden voor leden Nieuwe Wereld Ondernemers

Naam(Vereist)
Je vindt het lidnummer in de email die je ontving nadat jij je in hebt geschreven via nieuwewereldondernemers.nl. Deze begint met NWOLID2022. Deze is identiek aan het factuurnummer op jouw 1ste factuur.

Let op, het lidmaatschap voor Nieuwe Wereld Ondernemers is niet hetzelfde als het privé lidmaatschap van de Vrij Bij Mij community.

Jenny 2

Vragen

Heb je vragen of suggesties voor dit evenement? Neem contact op met onze host!

Jenny Spaargaren
info@yuwa.nl

Menu