Regiobijeenkomst Soest Baarn

KVBM-evenement-Tom-Niels

12 april | 19:00 - 22:00

Boerderij de Stoethoeve

Let op: vanwege een organisatorische uitdaging is deze bijeenkomst verplaatst naar woensdag 12 april. Dit was eerst maandag 13 maart. Ook vindt de bijeenkomst op een andere locatie plaats, namelijk bij de Stoethoeve in Soest. Als je je al had aangemeld voor 13 maart, hoef je dit niet opnieuw te doen.


Welkom bij de maandelijkse bijeenkomst voor gelijkgestemden uit de regio Soest en Baarn.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je visies en oplossingen die bijdragen aan keuzevrijheid. Hiervoor verzorgt Tom Niels van Boer en Voedsel de workshop 'Start zelf een lokaal voedselnetwerk zoals Boer en Voedsel'

2 jaar geleden startte Peter Bruun met het idee om met een paar gezinnen eten bij de boer te halen. Daarna is met heel veel hulp van anderen, Boer en Voedsel tot het succes geworden, wat het nu is.

Tijdens deze workshop neemt Tom je stap voor stap mee in hoe jij dit ook kunt doen. Aan het eind van de avond heb je de eerste 3 stappen gezet in je eigen lokale gemeenschap.

Elke deelnemer ontvangt een bon ter waarde van € 7,50 bij besteding vanaf € 35,-

Agenda

  • Introductie
  • Onderling kennismaken
  • Workshop: Start zelf een lokaal voedselnetwerk door Tom Niels van Boer en Voedsel
  • Vrij netwerken

Tickets

Jouw bijdrage voor de bijeenkomst is € 15,- excl. btw
Inclusief koffie, thee en een drankje.

Voor leden van Nieuwe Wereld Ondernemers is toegang gratis.

Aanmelden voor leden Nieuwe Wereld Ondernemers

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Je vindt het lidnummer in de email die je ontving nadat jij je in hebt geschreven via nieuwewereldondernemers.nl. Deze begint met NWOLID2022. Deze is identiek aan het factuurnummer op jouw 1ste factuur.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van Nieuwe Wereld Ondernemers. Nog geen lid? Klik hier voor meer info en om je aan te sluiten.

Let op: het lidmaatschap van de Vrij Bij Mij-familie is niet hetzelfde als het lidmaatschap voor Nieuwe Wereld Ondernemers.

KVBM-Welmer

Vragen

Heb je vragen of suggesties voor deze bijeenkomst? Neem contact op met onze coördinator!

Welmer ten Seldam
mailwelmer@keuzevrijbijmij.nl

Menu