Webinar: Een mensgerichte samenleving dankzij AI?

webinar CHRISTIAN KROMME 141123

14 november | 20:00 - 21:00

Online deelname

GRATIS voor leden | 7,50 voor niet-leden

Een vloedgolf van digitale veranderingen komt snel op ons af, met in het bijzonder Artificial Intelligence (AI). Veel mensen zien dit als een bedreiging. Maar er zijn ook mensen die het juist als een kans zien om een mensgerichte samenleving te creëren met meer keuzevrijheid. Christian Kromme, futurist en auteur van de bestseller ‘Humanification - Go Digital, Stay Human’, is een van deze mensen. In dit webinar deelt hij zijn inspirerende visie op kunstmatige intelligentie en hoe jij deze technologie op een positieve manier kunt gebruiken.

Waar gaat dit webinar over?

AI gaat grote maatschappelijke veranderingen veroorzaken. Veel mensen maken zich daarom zorgen over wat dit gaat betekenen voor bijvoorbeeld werkgelegenheid, besluitvorming, privacy en de manipulatie van informatie en gedrag. Christian Kromme legt in dit webinar uit hoe technologische veranderingen zorgen voor golven van verandering, op welke manieren AI dit gaat doen en hoe je deze golf juist ten goede gebruikt voor jouw leven en dat van anderen. Bijvoorbeeld door simpel gebruik te maken van privacyvriendelijke technologie zoals decentraal geld en decentraal internet.

Wat weet je na dit webinar?

Na dit webinar weet je:

  • Of AI belangrijk is voor jou
  • Welke biologische principes achter AI schuil gaan en waarom dat van belang is
  • Wat de voorspelbare patronen zijn in golven van grote technologische verandering
  • Welke positieve en negatieve maatschappelijke effecten AI zal hebben
  • Hoe je AI op een positieve manier kan gebruiken
  • Hoe je hier praktisch mee aan de slag kan

Ook is er ruim gelegenheid om je (kritische) vragen te stellen, dus aan het einde van het webinar heb je hier antwoord(en) op.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die…

  • zich bewust is van de impact van technologische veranderingen zoals AI
  • benieuwd is naar de kansen die AI biedt
  • het belangrijk vindt om keuzevrijheid nu en in de toekomst te behouden of te vergroten
  • beseft dat deze tijd waanzinnige kansen biedt om een mensgerichte samenleving te creëren

Over Christian Kromme

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratiesessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp ‘Humanification’.

Tijdens zijn inspirerende keynotes vertelt Christian hoe individuen en organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij daagt mensen en organisaties uit om te denken als een surfer. Zo weet je hoe je op de volgende grote golf van technologische verandering kan surfen. Dit helpt je om deze nieuwe toekomstige veranderingen op een positieve manier te gebruiken.

Christian spreekt over de invloed van robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en meer.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij kunnen gratis live deelnemen aan alle webinars en na afloop de opnames bekijken. Daarbij krijg je nog meer voordelen en je maakt deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu