Webinar: Alternatieven voor je bankrekening

Vond plaats op 11 juni 2024

Online deelname

GRATIS voor leden

Waar gaat dit webinar over?

Onze financiële privacy en autonomie staan steeds meer onder druk door de toenemende surveillance van transacties door banken, de introductie van digitaal programmeerbaar geld en hoge inflatie. In plaats van je zorgen te maken hierover, is het vooral zaak je te richten op mogelijke oplossingen om financieel vrij te blijven of juist te worden. Want die zijn er. In dit webinar deelt Mordechaï Krispijn welke keuzes je hebt om je financiële vrijheid te vergroten. Zoals privacyvriendelijke banken waar je wel rente krijgt of interessante manieren om je vermogen te vergroten.

Waarom dit webinar?

Dat het huidige financiële stelsel wankelt weet vrijwel iedereen. Wat niet iedereen weet is wat hiervan de oorzaken zijn en welke gebeurtenissen hieraan ten grondslag liggen. Wat ook niet iedereen weet is welke oplossingen er allemaal voorhanden zijn om de regie te nemen over jouw financiële vrijheid. Nu en in de toekomst. Dit webinar is er niet alleen om jou een historisch besef te geven over de huidige staat van ons financiële stelsel en de ontwikkelingen die ons te wachten staan, maar vooral om je te laten zien welke alternatieven er zijn en hoe je hiermee aan de slag kan.

Wat weet je na dit webinar?

Na deelname aan dit webinar heb je:

  • Een historisch besef van ons financiële stelsel
  • Begrip van de problematiek hiervan
  • Zicht op veranderingen in het financiële systeem die ons te wachten staan
  • Een overzicht van banken die jou de meeste financiële vrijheid en autonomie bieden
  • Praktische tips om jouw vermogen te vergroten

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die niet alleen wil begrijpen wat er niet goed is aan het huidige financiële systeem, maar vooral ook wil weten hoe het anders en beter kan.

Over de spreker

Mordechaï Krispijn is een veelzijdige persoonlijkheid met passie voor dans, ondernemerschap en vrijheid. Uit zorg voor de nevenschade en zijn bedenkingen over nut en noodzaak van de maatregelen, werd Mordechaï onderdeel van het publieke debat en ondernam op diverse manieren actie. In eerste instantie tegen de maatregelen, maar gaandeweg transformeerde dit in het opstaan voor vrijheden, democratie en verbinding. Samen met zijn partner Anna Zeven startte hij het initiatief Army of Love waarmee zij mensen helpen door deze tijd van grote transformatie te komen.

Mordechaï inspireert mensen om te breken met de beperkingen van het huidige systeem en een toekomst van vrijheid en autonomie te omarmen. Met zijn inzichtelijke presentaties en heldere taal gidst hij zijn publiek naar bewuste keuzes die aansluiten bij hun waarden en behoeften. Mordechaï creëert een sfeer van verbinding en veiligheid, waarin dialoog en interactie centraal staan. Hij biedt praktische oplossingen en spoort mensen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven. Met zijn optimisme en vooruitstrevende visie is Mordechaï een katalysator voor verandering naar een wereld waarin vrijheid en autonomie centraal staan.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu