Webinar: Een betere gezondheid door ademhaling

Marc_scheffer

26 september | 20:00 - 21:00

Online deelname

GRATIS voor leden | 7,50 voor niet-leden

Welkom bij ons aankomende webinar ‘Een betere gezondheid door ademhaling’ met ademtherapeut drs. Marc Scheffer. In deze live interactieve sessie duiken we in de voor- en nadelen van verschillende ademhalingstechnieken en hoe je jouw ademhaling verbetert zodat het een positieve invloed kan hebben op jouw algehele welzijn. Doe mee en ontdek het potentieel van je ademhaling!

Waarom dit webinar?

Ben je op zoek naar manieren om je gezondheid te verbeteren? Wil je af van chronische gezondheidsklachten zoals hyperventilatie, slaapproblemen, een burn-out, long- of hartklachten? De juiste ademhaling kan hierbij helpen. Zeker als je je realiseert dat een verkeerde ademhaling zorgt voor minder zuurstofopname en daarmee aan de basis ligt van veel gezondheidsklachten.

Het algehele kennisniveau over onze ademhaling is laag, met verkeerde aannames en misverstanden over goede ademhaling tot gevolg. In dit webinar ontdek je hoe een gezonde ademhaling werkt en waarom een verkeerde ademhaling ongezond is. Bovendien leer je technieken die je kan toepassen om jouw ademhaling structureel te verbeteren.

Dit weet je na dit webinar

Tijdens dit webinar begeleidt Marc Scheffer je door de fundamenten van de Buteyko ademhalingstechniek. Aan de hand van theoretische onderbouwing, interactieve oefeningen en praktische demonstraties leer je hoe je je ademhaling kunt hertrainen, je zuurstofopname kunt verhogen en balans kunt herstellen in je lichaam.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • hoe je ademhaling van invloed is op zowel je fysieke als mentale welzijn
  • praktische technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijkse routine om je ademhaling te optimaliseren en stress te verminderen

Over Marc Scheffer

Marc Scheffer is een ervaren Buteyko ademtherapeut die sinds 2010 mensen helpt om stress te verminderen en hun ademhaling te verbeteren. Met een achtergrond in Antropologie en Sociale Wetenschappen is Marc ook gespecialiseerd in stressverminderingstechnieken en heeft hij een sterke focus op het welzijn van zijn cliënten. Na jarenlang te hebben geworsteld met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder chronische hyperventilatie, bronchitis en angst, vond Marc verlichting door de praktijk van Buteyko ademhalingstechnieken en stressmanagement. Hij is toegewijd om dezelfde innerlijke rust en vitaliteit aan zijn cliënten te bieden via zijn Ademwijzer training, die het resultaat is van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling op het gebied van ademwerk en stressverminderingstechnieken.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij kunnen gratis live deelnemen aan alle webinars en na afloop de opnames bekijken. Daarbij krijg je nog meer voordelen en je maakt deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu