Webinar Germaanse Geneeskunde: een andere kijk op ziekte en herstel

Webinar Germaanse Geneeskunde Helga van der Hart en Mara Lammertzen

25 juni | 20:00 - 21:15

Online deelname

GRATIS voor leden | 7,50 voor niet-leden

Waar gaat dit webinar over?

In dit webinar maak je kennis met de wijsheid van je lichaam en de zin van (overlevings)patronen. Krijg een totaal andere kijk op ziekte, klachten en herstel door te leren over de kernprincipes van de Germaanse Geneeskunde door de GNM-practitioners én ervaringsdeskundigen Helga van der Hart en Mara Lammertzen.

Waarom dit webinar?

In het algemeen zijn mensen behoorlijk overtuigd geraakt van het idee dat genezing meestal van buitenaf komt bij allerlei fysieke en mentale klachten. Ziekte is, zo lijkt het, gewoon “pech hebben”. We gaan naar de dokter en we vertrouwen erop dat medicatie of een behandeling ons weer gezond of blij maakt.

Maar klopt dit beeld wel? Ook al is de moderne medische wetenschap natuurlijk fantastisch in heel veel (acute) situaties, we voelen steeds vaker dat klachten en ziekte er niet zomaar zijn. Maar wat willen onze klachten en ziektes ons dan vertellen? De Germaanse Geneeskunde (GNM), gebaseerd op oeroude kennis van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, leert ons dat iedere klacht, ziekte, maar ook iedere overtuiging ons eigen verhaal vertelt. Trauma blijft onbewust actief in ons systeem en heeft effect op ons welzijn. Je lichaam reageert op trauma met een specifiek (biologisch) zinvol overlevings- en herstelprogramma. Door je lichaam beter te begrijpen en erop te vertrouwen, leer je hoe je betere keuzes kunt maken over je lichaam en je gezondheid.

Wat weet je na dit webinar?

In dit webinar leer je over:

  • De kernprincipes van Germaanse Heelkunde
  • De kenmerken van biologisch zinvolle herstelprogramma’s bij trauma en stress
  • Hoe het lichaam omgaat met traumatische ervaringen
  • De wijze waarop verschillende type klachten of ziekten het verhaal van een specifieke traumatische ervaring kunnen vertellen
  • Hoe je dit kan herkennen

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor jou als je nieuwsgierig bent wat jouw lichaam je wil vertellen. Zodat je met kennis van, en vertrouwen op je eigen systeem zelf aan het roer staat van je eigen fysieke gezondheid en je bewustzijnsontwikkeling.

Over de sprekers

Helga van der Hart en Mara Lammertzen zijn beiden team- en life coaches en opgeleid in de Germaanse Heelkunde. Na hun eigen ervaringen met Germaanse geneeskunde en het doorlopen van de opleiding, proberen ze zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de rust en het vertrouwen dat deze volledig andere kijk op ziektes, klachten en patronen brengt.

Terugkijken

Wanneer je een ticket hebt gekocht delen we na afloop de opname van het webinar met je. Bovendien wordt de opname geplaatst in de online community. Hier heb je toegang toe als je lid bent van Keuze Vrij Bij Mij.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu