Webpanel Kies Jouw Geld

Webpanel Kies Jouw Geld thumbnail

Vond plaats op 24 juli

Online deelname

GRATIS voor leden

Over vermogen, koopkracht & privacy

In dit webpanel ontdek je hoe je vermogen, koopkracht én privacy behouden blijft nu onze financiële vrijheid steeds verder onder druk komt te staan door o.a. massasurveillance van banken, stijgende prijzen en de komst van de CBDC. Van investeren in goud en bitcoin, tot privacygerichte cryptomunten en lokaal geld met rentevrij krediet; voor elk van deze onderwerpen staan tijdens dit webpanel initiatiefnemers, visionairs en experts tot jouw beschikking om je vragen te beantwoorden.

Stel je vragen aan Wesley Feijth (Proprivacy.io), Vincent Kersten (Holland Gold), Anthony Migchels (Florijn Nederland), Tjwan Oei (Arnhems Hert & Society 4.0) en Otto Schapendonk (Cijferdokter.nl) en krijg een schat aan inzichten over hoe je jouw vermogen kan laten groeien, anoniem kan blijven betalen en je koopkracht behoudt.

Waarom dit webpanel?

De wereld van geld is snel aan het veranderen. Door de opkomst van digitale valuta's, de toenemende controle van transacties door overheden en banken, de introductie van programmeerbaar geld, oplopende inflatie en speculaties over de afschaffing van cash geld, voelen velen de noodzaak om te verkennen welke opties er zijn om vermogen, koopkracht en privacy te behouden.

Door deel te nemen aan dit webpanel vergroot je jouw kennis over dit belangrijke onderwerp. Laat je inspireren door experts op verschillende deelgebieden met prikkelende visies en praktische oplossingen. En krijg zo de tools in handen om jouw financiële vrijheid te vergroten.

Wat weet je na dit webpanel?

Na dit webpanel heb je:

  • Inzicht in ontwikkelingen op het gebied van geld, privacy, en zelfbeschikking
  • Kennis over alternatieve wijzen van betalen en vermogensopbouw, inclusief privacy coins, goud, lokale valuta, en verschillende soorten cryptovaluta
  • Manieren om je financiële privacy te vergroten en je geldzaken zelf in handen te houden
  • Een goed beeld van de voor- en nadelen van manieren van betalen en vermogensopbouw in de context van persoonlijke en collectieve vrijheid
  • Antwoord op jouw vragen

Voor wie is dit webpanel?

Dit webpanel is voor iedereen die zich zorgen maakt over financiële privacy, geldontwaarding en zelf regie wil houden over zijn of haar geld en waar het aan besteed wordt. Of je nu een beginnende investeerder bent, iemand die op zoek is naar alternatieven voor traditioneel bankieren of iemand die nieuwsgierig is naar de wereld van cryptovaluta, er is voor elk wat wils.

Over de sprekers

Wesley Feijth, oprichter van Proprivacy.io. Heeft diepgaande kennis van financiële privacy en de technologie die dit mogelijk maakt. Gespecialiseerd in privacy coins, waaronder Monero.

Vincent Kersten, oprichter van Holland Gold. Deelt zijn expertise over het belang en de rol van edelmetalen als veiligheidsnet in tijden van financiële en geopolitieke onzekerheid.

Anthony Migchels, monetair hervormer en oprichter van de Florijn, de rentevrije munt die ondernemers meer omzet en liquiditeit geeft en de koopkracht van consumenten versterkt.

Otto Schapendonk, cryptodeskundige, ook wel bekend als de Cijferdokter, helpt ondernemers en ambitieuze individuen om financiële afhankelijkheid te verminderen en financiële vrijheid te realiseren.

Tjwan Oei, mede-initiatiefnemer van Arnhems Hert, een lokale munt en community die werkt aan een lokale en florerende economie. Ook actief bij Society 4.0 in het domein ‘Betalen en bankieren in de regio’.

Terugkijken

Wanneer je een ticket hebt gekocht delen we de ochtend na het webinar de opname met je. Bovendien wordt de opname geplaatst in de online community. Hier heb je toegang toe als je lid bent van Keuze Vrij Bij Mij.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu