Webpanel Kies Jouw Gezondheid

Webpanel Kies Jouw Gezondheid

6 augustus | 20:00 - 21:30

Online deelname

GRATIS voor leden | 7,50 voor niet-leden

Over natuurlijke en holistische geneeswijzen

In dit webpanel ontdek je hoe je de regie over je eigen gezondheid kan nemen in een tijd waarin steeds meer mensen afhankelijk worden gemaakt van zorg en medicatie. Of je nu meer wilt weten over Germaanse geneeskunde, vitaminen & mineralen, homeopathie, microdosing, Bach® Bloesem remedies, beter ademhalen of hoe je depressiviteit kan oplossen met voeding, voor elk van deze onderwerpen staan tijdens dit webpanel initiatiefnemers, visionairs en experts tot jouw beschikking om je vragen te beantwoorden.

Stel je vragen aan Nathalie van der Stelt (klassiek homeopaat), Mara Lammertzen (GNM-practitioner), Ineke Eebes (orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut), Marc Scheffer (Buteyko ademtherapeut), Marianque den Draak (Bach Bloesemtherapeute), Marcel Urgert (vitaaltherapeut) en drs. Nick van Ruiten (oprichter Free Choice Benelux en bestuurder Alliance for Natural Health) en krijg een schat aan inzichten over hoe je jouw gezondheid kan verbeteren.

Waarom dit webpanel?

We leven in een tijd waar de vrijheid om persoonlijke keuzes te maken over ons lichaam en onze gezondheid niet meer vanzelfsprekend is. Dit werd voor veel mensen duidelijk door de ervaren vaccinatiedwang tijdens de coronaperiode.Ook wordt cruciale informatie over alternatieve geneeswijzen vaak onderdrukt, gecensureerd of in een kwaad daglicht gesteld, omdat deze niet bijdragen aan de belangen van de farmaceutische industrie. Bovendien zijn steeds meer mensen afhankelijk van zorg en medicatie. Zo gebruikt maar liefst 40% van de bevolking chronische medicatie en meer dan 1,2 miljoen mensen gebruiken antidepressiva. Alle aanleiding voor een webpanel om je te inspireren en informeren over de fantastische manieren die er zijn om je gezondheid op natuurlijke en holistische wijze te verbeteren.

Wat weet je na dit webpanel?

Na dit webpanel heb je:

  • Inzicht in verschillende natuurlijke en holistische geneeeswijzen
  • Kennis over alternatieve geneeswijzen om gezond te worden of te blijven zoals homeopathie, Germaanse geneeskunde, Bach® Bloesem remedies, Microdosing, orthomoleculaire geneeskunde, ademhaling en vitaminen & mineralen
  • Manieren om de regie over je eigen gezondheid te nemen
  • Begrip van de voor- en nadelen van verschillende geneeswijzen
  • Antwoord op jouw vragen

Voor wie is dit webpanel?

Dit webpanel is voor iedereen die zich zorgen maakt over vrije keuze op het gebied van gezondheid en open staat voor alternatieven voor de reguliere zorg en hier actief mee aan de slag wil gaan.

Over de sprekers

Mara Lammertzen, practitioner Germaanse geneeskunde en ervaringsdeskundige, wil zo veel mogelijk mensen bewust maken van de rust en het vertrouwen dat deze volledig andere kijk op ziektes, klachten en patronen brengt.

Nathalie van der Stelt, is een ervaren klassiek homeopaat, die zich inzet om fysiek en mentaal welzijn te stimuleren via natuurlijke middelen.

Drs. Nick van Ruiten, is voorzitter van Alliance for Natural Health Europe en pionier voor natuurlijke gezondheidszorg. Hij promoot keuzevrijheid in gezondheid vooral op het gebied van vitaminen & mineralen, omdat de toegang hiertoe steeds moeilijker wordt.

Marc Scheffer, ervaren Buteyko ademtherapeut sinds 2010, gespecialiseerd in stressvermindering & ademwerk. Focus op welzijn cliënten.

Marianque den Draak, internationaal geregistreerd Bach Bloesemtherapeute met ruim 25 jaar arvaring. Bevordert gezonder, gelukkiger leven met natuurlijke remedies.

Marcel Urgert, vitaaltherapeut gespecialiseerd in fyto-, natuurgeneeskunde, mycotherapie. Expert in microdoseren voor welzijn.

Ineke Eebes, orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in het behandelen van depressie en burn-out. Bovendien ervaringsdeskundige die zelf jarenlang met deze aandoeningen heeft geworsteld.

Terugkijken

Wanneer je een ticket hebt gekocht delen we de ochtend na het webinar de opname met je. Bovendien wordt de opname geplaatst in de online community. Hier heb je toegang toe als je lid bent van Keuze Vrij Bij Mij.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu