Webinar Hoe beheer je zelf veilig je bitcoins?

Vond plaats op 12 september 2023

Online deelname

gratis voor leden 

Dit webinar gaat over hoe je zelf veilig je bitcoin kan beheren zonder afhankelijk te zijn van derde partijen. In dit webinar zal Serhan Meewisse - een van de initiatiefnemers van ZNIP, een platform voor bitcoingebruikers die elkaar helpen zelf beschikking te nemen over hun bitcoins - ingaan op de verschillende aspecten van het veilig bewaren van bitcoins. Hij zal advies geven over hoe je zelf de volledige controle kunt hebben en stressvrij je bitcoins kunt beheren.

Waarom dit webinar?

Het beheren van bitcoins op een veilige manier is van essentieel belang in de cryptocurrency-wereld. De toenemende waarde van bitcoin heeft de interesse gewekt van zowel individuele investeerders als bedrijven. Echter, het gebrek aan kennis en begrip van veilige opslagmethoden kan leiden tot grote verliezen. Daarom is dit webinar van cruciaal belang voor iedereen die geïnteresseerd is in het veilig beheren van bitcoins en het beschermen van hun investeringen.

Als je eigenaar bent van bitcoins en je deze zelf beheert, vergroot je jouw keuzevrijheid , omdat je onafhankelijk bent van financiële instellingen en derde partijen die vaak hun eigen regels en beperkingen hebben.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Het belang van privacy en veiligheid bij het opzetten van een ondoordringbare digitale kluis voor je bitcoins
  • Hoe je bitcoins veilig kunt beheren
  • Hoe je volledige controle hebt over je bitcoins zonder afhankelijk te zijn van derde partijen
  • Welke oplossingen ZNIP biedt, inclusief educatie en individuele begeleiding

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die bitcoin gebruikt of wil gaan gebruiken en het belangrijk vindt om keuzevrijheid nu en in de toekomst te behouden of te vergroten.

Mis deze kans niet om te ontdekken hoe je zelf veilig jouw bitcoins beheert.

Over Serhan Meewisse

Serhan Meewisse is bestuurder van ZNIP, een groep bitcoiners die ernaar streeft om een wereld te creëren waarbij alle bitcoingebruikers zelf volledige controle hebben over hun bitcoins. Serhan, ook cinematograaf, besloot na de financiële crisis in 2008 een documentaire te maken over de financiële sector waarin hij zich verdiepte in economie en monetair beleid. In zijn zoektocht werd hij enthousiast over bitcoin, omdat dit volgens hem de mogelijkheid biedt om onafhankelijk te zijn van banken en financiële instituties. Na veel familie en vrienden te hebben geholpen met het zelf beheren van bitcoin, besloot hij samen met een aantal anderen ZNIP op te richten om zo veel mogelijk bitcoingebruikers hiermee te helpen.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu