Webinar Een betere gezondheid door ademhaling

webinar MARC SCHEFFER Beter Adem Halen

26 september | 20:00 - 21:00

Online deelname

gratis voor leden

Het potentieel van een gezonde ademhaling

Welkom bij ons webinar ‘Een betere gezondheid door ademhaling’ met ademtherapeut drs. Marc Scheffer. In deze live interactieve sessie duiken we in de voor- en nadelen van verschillende ademhalingstechnieken en hoe je jouw ademhaling verbetert zodat het een positieve invloed kan hebben op jouw algehele welzijn. Doe mee en ontdek het potentieel van je ademhaling!

Waarom dit webinar?

Ben je op zoek naar manieren om je gezondheid te verbeteren? Wil je af van chronische gezondheidsklachten zoals hyperventilatie, slaapproblemen, een burn-out, long- of hartklachten? De juiste ademhaling kan hierbij helpen. Zeker als je je realiseert dat een verkeerde ademhaling zorgt voor minder zuurstofopname en daarmee aan de basis ligt van veel gezondheidsklachten.

Het algehele kennisniveau over onze ademhaling is laag, met verkeerde aannames en misverstanden over goede ademhaling tot gevolg. In dit webinar ontdek je hoe een gezonde ademhaling werkt en waarom een verkeerde ademhaling ongezond is. Bovendien leer je technieken die je kan toepassen om jouw ademhaling structureel te verbeteren.

Na dit webinar weet je

Met praktische tips, voorbeelden en adviezen over het gebruik van homeopathie, zal dit webinar zowel educatief als interactief zijn. Dit is jouw kans om te leren hoe je op een effectieve en natuurlijke manier je gezondheid kan verbeteren. Mis het niet en meld je vandaag nog aan voor ons webinar!

Hier is een overzicht van wat je aan het einde van het webinar hebt geleerd:

  • Basisprincipes van homeopathie. Je hebt een beter begrip van de principes en filosofie achter homeopathie, waaronder het concept van het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
  • Veelvoorkomende toepassingen. Je hebt een breed scala aan toepassingen van homeopathie ontdekt, van de behandeling van verkoudheid, griep en allergieën tot stressvermindering en het bevorderen van de algehele gezondheid.
  • Veiligheid en effectiviteit, werkzaamheid. Je hebt geleerd over de veiligheid en effectiviteit en werkzaamheid van homeopathische middelen die je in het dagelijks leven kan gebruiken.
  • Gebruik. Je hebt praktische tips en richtlijnen gekregen over de juiste dosering en het gebruik van homeopathische middelen om optimale resultaten te behalen.
  • Integratie met reguliere geneeskunde. Je hebt geleerd dat homeopathie een complementaire benadering is die goed samengaat met reguliere geneeskunde, en hoe je beide benaderingen kunt integreren voor een holistische aanpak van de gezondheid van jou en je naasten.

Het webinar geeft je inzicht in hoe je homeopathie kan toepassen in je eigen leven.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van de kracht van ademhaling om de gezondheid en welzijn te verbeteren. Of je nu te maken hebt met stressgerelateerde problemen, ademhalingsaandoeningen, slaapproblemen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, dit webinar is voor jou.

En dit webinar is voor iedereen die het belangrijk vindt om keuzevrijheid over lichaam en gezondheid te vergroten.

Over Marc Scheffer

Marc Scheffer is een ervaren Buteyko ademtherapeut die sinds 2010 mensen helpt om stress te verminderen en hun ademhaling te verbeteren. Met een achtergrond in Antropologie en Sociale Wetenschappen is Marc ook gespecialiseerd in stressverminderingstechnieken en heeft hij een sterke focus op het welzijn van zijn cliënten.

Na jarenlang te hebben geworsteld met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder chronische hyperventilatie, bronchitis en angst, vond Marc verlichting door de praktijk van Buteyko ademhalingstechnieken en stressmanagement. Hij is toegewijd om dezelfde innerlijke rust en vitaliteit aan zijn cliënten te bieden via zijn Ademwijzer training, die het resultaat is van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling op het gebied van ademwerk en stressverminderingstechnieken.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu