Webinar Financiële vrijheid creëren met privacy coins

webinar: Privacyvriendelijke technologie voor jou | Wesley Feijth

Vond plaats op 12 december 2023

Online deelname

gratis voor leden

In dit webinar behandelt spreker Wesley Feijth van proprivacy.io de verschillende aspecten van privacy bij het gebruik van cryptocurrencies. Hij gaat in op het belang ervan, de risico’s en de oplossingen. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je je financiële privacy kunt waarborgen en terugwinnen.

Waar gaat dit webinar over?

Het doel van dit webinar is je te helpen met het verkrijgen van financiële privacy en autonomie door het gebruik van privacy coins zoals Monero. Dit is van belang, omdat je persoonlijke financiële gegevens steeds kwetsbaarder worden. Zo surveilleren banken al je transacties, komt er programmeerbaar geld in de vorm van de CBDC of de digitale euro en ook crypto-transacties (bijvoorbeeld Bitcoin) kunnen worden ingezien en gecensureerd worden.

In dit webinar wordt je bewust van de privacyrisico's in de huidige digitale wereld en je wordt geholpen bij het nemen van de nodige maatregelen om je financiële privacy te waarborgen.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar:

  • beschik je over waardevolle kennis en praktische inzichten op het gebied van financiële privacy
  • weet je over de belangrijkste principes van privacy in de crypto- en blockchain-technologieën
  • begrijp je hoe je Monero als privacy coin kunt gebruiken
  • weet je welke stappen je kunt nemen om je financiële privacy te waarborgen

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Het is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het beschermen van financiële privacy en regie nemen over persoonlijke financiële gegevens. En voor iedereen die er het belang inziet om keuzevrijheid op het gebied van geld te behouden en te vergroten.

Over Wesley Feijth

Wesley Feijth is een ervaren expert op het gebied van cryptocurrencies, privacy en blockchain-technologie. Door zijn achtergrond als online marketeer kreeg hij inzicht in hoe grote technologiebedrijven aan hun data komen en gewetensbezwaren om hier aan mee te werken. Hij verdiepte zich in alternatieven en ontdekte een wereld met talrijke oplossingen. Via zijn platformen proprivacy.io, snowdenphone.nl en cryptoprivacy.nl en door de inzet van zijn kennis en expertise wil hij mensen zo snel en goed mogelijk op weg helpen in een nieuwe digitale wereld waarin rechten als privacy, veiligheid en vrijheid van meningsuiting de norm zijn.

Schrijf je vandaag nog in voor het webinar en ontdek hoe je controle kunt nemen over je financiële privacy en vrijheid!

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu