Webinar Introductie homeopathie

Homeopathie_nathalie_van_der_stelt

Vond plaats op 29 augustus 2023

Online deelname

gratis voor leden 

Natuurlijke en veilige manieren om je gezondheid te verbeteren

Ben je geïnteresseerd in natuurlijke en veilige manieren om je gezondheid en die van je naasten te verbeteren? En sta je open voor homeopathische remedies om het lichaam te helpen zichzelf te herstellen en in balans te blijven? In ons aankomende webinar "Een introductie tot homeopathie: natuurlijke en veilige manieren om je gezondheid te verbeteren" laat klassiek homeopaat Nathalie van der Stelt je kennismaken met de basisprincipes van homeopathie en hoe het kan helpen bij een aantal verschillende aandoeningen en situaties.

Waarom dit webinar?

Steeds meer mensen zijn van mening dat de reguliere zorg onder invloed van de farmaceutische industrie te veel een verdienmodel is geworden waarin vooral aandacht is voor symptoombestrijding in plaats van preventie en het aanpakken van de oorzaken van ziekten. Dit heeft geleid tot een toenemende interesse in alternatieve vormen van geneeskunde, zoals homeopathie. In dit webinar geven we je een introductie tot homeopathie en hoe je dit kan gebruiken om in het dagelijks leven keuzes te maken om je gezondheid te verbeteren.

Na dit webinar weet je

Met praktische tips, voorbeelden en adviezen over het gebruik van homeopathie, zal dit webinar zowel educatief als interactief zijn. Dit is jouw kans om te leren hoe je op een effectieve en natuurlijke manier je gezondheid kan verbeteren. Mis het niet en meld je vandaag nog aan voor ons webinar!

Hier is een overzicht van wat je aan het einde van het webinar hebt geleerd:

  • Basisprincipes van homeopathie. Je hebt een beter begrip van de principes en filosofie achter homeopathie, waaronder het concept van het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
  • Veelvoorkomende toepassingen. Je hebt een breed scala aan toepassingen van homeopathie ontdekt, van de behandeling van verkoudheid, griep en allergieën tot stressvermindering en het bevorderen van de algehele gezondheid.
  • Veiligheid en effectiviteit, werkzaamheid. Je hebt geleerd over de veiligheid en effectiviteit en werkzaamheid van homeopathische middelen die je in het dagelijks leven kan gebruiken.
  • Gebruik. Je hebt praktische tips en richtlijnen gekregen over de juiste dosering en het gebruik van homeopathische middelen om optimale resultaten te behalen.
  • Integratie met reguliere geneeskunde. Je hebt geleerd dat homeopathie een complementaire benadering is die goed samengaat met reguliere geneeskunde, en hoe je beide benaderingen kunt integreren voor een holistische aanpak van de gezondheid van jou en je naasten.

Het webinar geeft je inzicht in hoe je homeopathie kan toepassen in je eigen leven.

Over Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt is een ervaren klassiek homeopaat. Met haar expertise helpt ze in haar consulten mensen in heel Nederland en België, zowel persoonlijk, telefonisch als via beeldbellen.

Als klassiek homeopaat gelooft Nathalie in het effect van natuurlijke middelen die de weerstand zowel fysiek als mentaal verhogen. Ze haalt veel plezier en energie uit de ontmoetingen met haar cliënten.

Nathalie voelt het als een voorrecht om dit werk te mogen doen, vooral in deze tijd.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu