Webinar Magie van microdoseren

webinar Marcel Urgert - 12 03 2024

Vond plaats op 12 maart 2024

Online deelname

gratis voor leden

Microdosering met truffels wordt steeds vaker ingezet voor het beter begrijpen van gevoelens, reduceren van angsten, beter bij het intelligente brein te kunnen en het stimuleren van fantasierijke, ontspannen gedachten. Het is een bewust proces waarin je de patronen in je denken en handelen gaat doorzien. Met vele voordelen voor jouw welzijn als resultaat. Wil je weten hoe dit werkt en of het wat voor jou kan zijn? In dit webinar vertelt Marcel Urgert er alles over.

Waarom dit webinar?

Microdoseren met truffels wint enorm aan populariteit. En dat is niet zo gek. We leven in een bijzondere tijd waar veel van ons gevraagd wordt. Stress, angsten, somberheid, depressies...onze mentale gezondheid wordt zwaar op de proef gesteld. Microdoseren heeft een positief effect op cognitieve functies en stemming. Zo kan het leiden tot meer ontspanning, positiviteit, concentratie en creativiteit. Stuk voor stuk belangrijke effecten voor het vergroten van keuzevrijheid in je eigen leven en dat van anderen.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar heb je een duidelijk beeld van:

  • wat microdoseren en psilocybine is
  • welke voordelen het heeft
  • mogelijke risico’s
  • verantwoord gebruik
  • doeleinden waarvoor het gebruikt kan worden (o.a. verslavingen, depressiviteit)

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is geschikt voor zowel nieuwkomers in de wereld van microdoseren als mensen die al ervaring hebben. Of je nu nieuwsgierig bent naar microdoseren of je kennis wilt verdiepen, dit webinar is een uitgelezen kans om meer te leren over de wetenschappelijke en spirituele aspecten van microdoseren. Het webinar biedt praktische toepassingen en richtlijnen om microdoseren op een veilige en verantwoorde manier in je dagelijks leven te integreren.

Over Marcel Urgert

Marcel Urgert heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van microdoseren en is werkzaam als vitaaltherapeut. Met zijn specialisaties fytotherapie (natuur­geneeskunde) en mycotherapie (vitaliserende paddenstoelen) helpt hij mensen met het verbeteren van hun gezondheid en weerbaarheid. Marcel heeft veel onderzoek gedaan naar de positieve en helende werking van paddenstoelen en truffels en adviseert en ondersteunt mensen in hun magische reizen en innerlijke processen. Marcel belicht zowel de wetenschappelijke als de spirituele aspecten van microdoseren, waardoor je een holistisch begrip krijgt van dit fascinerende fenomeen. Hij zal je tijdens dit webinar begeleiden en praktische richtlijnen en tips delen, zodat jij het maximale uit je microdoseerervaring kunt halen.

Let op: Dit webinar biedt geen medisch advies en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu