Webinar Het medicijn voor de 6 grootste ziekten in het schoolsysteem

webinar Frank Ruesink - 13 02 2024

Vond plaats op 13 februari 2024

Online deelname

gratis voor leden

In dit boeiende webinar 'Het medicijn voor de 6 grootste ziekten in het schoolsysteem' zal Frank Ruesink, co-auteur van het boek ‘Liefdevol Rebelleren in het Onderwijs’ je laten zien hoe je kind(eren) kan bevrijden van de misstanden van het huidige schoolsysteem. Hij zet uiteen welke misstanden er zijn en welke gevolgen dit heeft voor kinderen. En hij leert je hoe je komt tot een plan om je kind ervan te bevrijden. Zonder dat je je kind van school hoeft te halen en uit het systeem te stappen.

Waarom dit webinar?

Steeds meer kinderen, ouders en leraren zijn van mening dat het schoolsysteem ziek is. Ze ervaren stress, dwang en plicht, een eenzijdig lesaanbod, ongewenste programmeringen en te weinig aandacht voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Op een dieper niveau voelen sommigen ook ontworteling en ontzieling. Ze hebben echter geen concrete visie, methode en handvatten hoe hier mee om te gaan.

Volgens Frank Ruesink vraagt elke ziekte van het systeem om een medicijn in jezelf. In dit webinar reikt Frank je dit medicijn aan.

Wat weet je na dit webinar?

Op basis van zes heldere pilaren deelt Frank hoe je een stevig fundament legt om je kind(eren) te bevrijden van de misstanden van het schoolsysteem. Zo weet je na dit webinar o.a:

  • welke misstanden er zijn
  • wat de gevolgen hiervan zijn voor kinderen
  • welke praktische handvatten je kan gebruiken op een positief verschil te maken voor je kind
  • hoe je de zielsmissie van je kind ontdekt
  • hoe je kind hiermee verbonden blijft binnen het schoolsysteem
  • hoe cijferdruk en schoolstress wordt omgezet in ontspanning

Dit webinar zal je inspireren en empoweren om zowel binnen als buiten het onderwijs keuzes te maken die bijdragen aan meer vrijheid voor je kind(eren).

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor (groot)ouders, leerlingen en leraren die:

  • de misstanden van het schoolsysteem zien of voelen
  • interesse hebben in oplossingen om dit veranderen
  • beseffen dat de reis naar meer vrijheid begint bij je eigen acties

Over Frank Ruesink

Frank Ruesink is een spreker, auteur en ondernemer, bekend om zijn kritische blik op gezondheidsbeleid en maatschappelijke kwesties. Ruesink is actief op sociale media, waar hij regelmatig zijn gedachten en inzichten deelt met een breed publiek. De afgelopen jaren  heeft hij zich publiekelijk gemanifesteerd in het debat over o.a. vaccinaties en de coronamaatregelen. Dit doet hij veelal door op ludieke wijze misstanden in systemen aan de kaak te stellen. Met zijn optredens daagt hij zijn publiek uit om kritisch te zijn op gangbare opvattingen en overtuigingen, zelfleiderschap te tonen en kapotte systemen op creatieve wijze onschadelijk te maken.

Frank heeft meerdere boeken geschreven waarin hij zijn visie op gezondheid en maatschappij deelt. Onlangs schreef hij samen met zijn vrouw Loes het boek ‘Liefdevol rebelleren in het onderwijs’.

Schrijf je nu in voor dit webinar en ontdek hoe je jouw kind(eren) kunt bevrijden van de misstanden van het schoolsysteem.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu