Webinar Hoe blijven vitaminen en mineralen voor iedereen toegankelijk?

webinar Nick van Ruiten 2024-01-09

Vond plaats op 9 januari 2024

Online deelname

gratis voor leden

Maar liefst 59% van de Nederlanders heeft één of meer chronische aandoeningen. Een gebrek aan vitaminen en mineralen in ons eten en drinken is hier een oorzaak van. Toch wordt het belang van deze essentiële voedingsstoffen geridiculiseerd en in diskrediet gebracht. Bovendien worden de maximaal toelaatbare doseringen in supplementen steeds verder verlaagd. Het wordt dus steeds lastiger om te kiezen voor een gezonde leefstijl waarbij je dagelijks genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Hoogste tijd voor dit webinar waarin drs. Nick van Ruiten, voorzitter van de Alliance for Natural Health (ANH) Europe, duidelijkheid verschaft over dit belangrijke onderwerp.

Waarom dit webinar?

Het doel van dit webinar is enerzijds om beter begrip te krijgen van het belang van vitaminen en mineralen. En anderzijds om bewust te worden van huidige en toekomstige wet- en regelgeving waardoor het Europese burgers onmogelijk wordt gemaakt toegang te houden tot de dagelijks benodigde hoeveelheden vitamines en mineralen. Maar, Nick van Ruiten gaat ook met je delen hoe we buitensporige en onnodige beperkingen kunnen voorkomen.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • waarom onze huidige voeding onvoldoende vitaminen en mineralen bevat
  • waarom 59% van de nederlanders chronisch ziek is
  • waarom vitaminen in diskrediet worden gebracht
  • welke wetgeving er nu is
  • welke wetgeving in voorbereiding is
  • uit welke hoek de onderdrukking van vitaminen en mineralen komt
  • wat het MRB-model is (Micronutriënten Risk Benefit Model)
  • welke winst te behalen is door de juiste toepassing van vitaminen en mineralen
  • hoe je kunt helpen om onze keuzevrijheid te behouden en vergroten

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt en keuzevrijheid wil behouden over lichaam en gezondheid. Voor iedereen die zich realiseert dat een betere volksgezondheid voor meer geluk, welzijn en productiviteit kan zorgen en veel problemen in onze samenleving kan voorkomen en helpen oplossen. En voor iedereen die wil weten hoe je hier een positieve bijdrage aan kan leveren.

Over Nick van Ruiten

Drs. Nick van Ruiten heeft aan de universiteiten van Antwerpen en Rotterdam

geneeskunde (‘medicijnen’) gestudeerd. Met de tijd realiseerde hij zich meer en meer dat de gezondheidszorg anders moest en ook beter kon. De medische aanpak richt zich louter op het onderdrukken van symptomen, terwijl er zoveel meer aan gezondheid te doen is als je je richt op de onderliggende oorzaken. Nick pleit voor individuele keuzevrijheid op basis van alle beschikbare kennis uit de moderne wetenschap. Door zijn kennis over de opbouw en werking van het lichaam, zijn ervaring in de medische wereld en zijn scherpe analyse, heeft hij een diep inzicht gekregen in wat er goed gaat en wat er niet goed gaat in onze gezondheidszorg. Zijn passie is zijn kennis en inzichten met je te delen zodat je de beperkingen van de huidige gezondheidszorg inziet maar je ook bewust wordt van de mogelijkheden om jouw gezondheid te verbeteren. Nick is de oprichter van Free Choice Benelux, NaturalSlim Europe, bestuurder van de Alliance for Natural Health (ANH) Europe en spreker bij de Speakers Academy. ANH staat voor natuurlijke en duurzame benaderingen van de gezondheidszorg en steunt benaderingen van zelfzorg en gezondheidszorg die met de natuur werken, in plaats van ertegen.

Schrijf je nu in voor dit webinar en ontdek hoe je jouw privacy kunt beschermen en bigtech kunt vermijden.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu