Webinar: Verstandig vermogen opbouwen met crypto

Vond plaats op 2 april 2024

Online deelname

gratis voor leden 

Wil je je vermogen veiligstellen of opbouwen met oog op een nieuwe economische crisis of de komst van programmeerbaar digitaal geld (CBDC)? Dan kunnen Bitcoin en andere crypto hier een belangrijke rol in vervullen. Maar, hoe doe je dat op een slimme en verstandige manier? En waar begin je? In dit webinar vertelt financieel specialist Otto Schapendonk je hier alles over. Ontdek waarom je beter kunt investeren dan sparen, voor welke crypto-investeringen je kunt kiezen, hoe je een solide plan maakt, hoe je ermee start en hoe je omgaat met je emoties.

Waarom dit webinar?

De huidige inflatie, een mogelijke nieuwe economische crisis en de komst van de CBDC zijn ontwikkelingen die een negatieve invloed gaan hebben op jouw financiële positie en daarmee op jouw keuzevrijheid. Het is daarom van belang om je financiële positie te versterken of te vergroten. Het opbouwen van vermogen door te investeren in crypto geeft je opties. Het helpt je om vrije keuzes te blijven maken en actie te kunnen nemen als er situaties ontstaan die niet passen bij jouw kernwaarden of in tijden dat je in jouw vrijheid beperkt dreigt te worden.

Bij het opbouwen van vermogen neemt Bitcoin een bijzondere plaats in. Enerzijds vanwege  de schaarste van Bitcoin, omdat er nooit meer dan 21 miljoen Bitcoin zal komen en de vraag maar blijft groeien. Anderzijds omdat je met Bitcoin jouw eigen bank kunt zijn zonder controlerende of beperkende maatregelen van banken of overheden.

 

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar heb je kennis opgedaan over:

  • Wat inflatie nu echt inhoudt en wat de oorzaken hiervan zijn
  • Waarom investeren beter is dan sparen
  • Een simpele opzet om te starten met investeren
  • De bijzonderheden van Bitcoin als basis
  • De kansen die Altcoins (crypto) bieden
  • Hoe jij zelf je eigen bank kunt worden

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die niet wil dat zijn spaargeld en koopkracht verloren gaan door inflatie. Het is geschikt voor iedereen die al begonnen is met investeren, van plan is om te beginnen, of gewoon meer wil weten over het onderwerp.

Voor degenen die denken dat investeren alleen mogelijk is met heel veel geld: spoiler alert, dat is niet het geval!

 

Over Otto Schapendonk

Otto Schapendonk, ook wel bekend als de Cijferdokter, helpt ondernemers en ambitieuze individuen bij het optimaliseren van hun cashflow en vermogen, zowel in hun bedrijf als privé. Hij streeft ernaar om financiële afhankelijkheid te verminderen of zelfs financiële vrijheid te realiseren.

In 2022 verkochten Otto en zijn vrouw hun huis op het hoogtepunt van de markt om zich volledig toe te leggen op de kansen die de huidige markt biedt. Ze gingen all-in met investeren in Bitcoin en crypto, maar deden dit op verstandige wijze met een eenvoudig opgezet portfolio. Bitcoin en crypto fungeren daarbij als drijvende krachten, terwijl goud en zilver de veilige havens zijn en ETF's de lange termijn 'zekerheid' bieden.

In de afgelopen 2 jaar heeft Otto, samen met zijn klanten, gemiddeld meer dan 30% rendement behaald per jaar (2022 +30%, 2023 +85%), en in 2024 (tot nu toe +40%), met een eenvoudig portfolio.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu