Webinar Minder ziek en meer in balans door Bach Bloesem?

MARIANQUE DEN DRAAK bach bloesem

Vond plaats op 10 oktober 2023

Online deelname

gratis voor leden

Wil je weten hoe je je gezondheid goed kunt houden en op een betere manier eventuele ziekte kunt doormaken? In dit webinar ontdek je hoe de Bach® Bloesem Remedies je kunnen helpen om op een betere manier met ziekte om te gaan en beter te kunnen worden door jezelf te ontwikkelen en meer in balans te zijn.

Waarom dit webinar?

Dit webinar biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met de eenvoudige, veilige en natuurlijke Bach® Bloesem Remedies. Deze geneeswijze helpt je om beter in balans te komen en je frequentie te verhogen, waardoor je minder snel ziek wordt. Zelfs bij ongeneeslijke ziekte, kunnen de Bach® Remedies de kwaliteit van leven verbeteren op een manier die je waarschijnlijk niet voor mogelijk had gehouden.

 

Wat weet je na dit webinar?

 

Na het volgen van dit interactieve webinar weet je:

  • wat Bach® Bloesem remedies zijn
  • hoe ze werken
  • wat je wel en niet ervan kunt verwachten
  • welke eventuele remedies voor jou helpend kunnen zijn

Voor wie is dit webinar?

 

Dit webinar is voor iedereen die…

  • streeft naar een gezonder en gebalanceerder leven
  • wil leren hoe je op een betere manier met ziekte kan omgaan
  • meer wil weten over Bach® Bloesem Remedies
  • het belangrijk vindt om keuzevrijheid nu en in de toekomst te behouden of te vergroten
  • beseft dat deze tijd geweldige kansen biedt om een mensgerichte samenleving te creëren

 

Over Marianque den Draak

Marianque den Draak is een ervaren spreker en expert op het gebied van Bach® Bloesem Remedies. Ze heeft een passie voor het bevorderen van welzijn en balans in het leven van mensen. Met haar uitgebreide kennis en bevlogenheid begeleid Marianque je tijdens dit webinar en zal je inspiratie geven om bewuste keuzes te maken voor een gezonder en gelukkiger leven.

Meld je nu aan voor het webinar 'Minder ziek en meer in balans door Bach Bloesem?' en ontdek hoe Bach® Bloesem Remedies jou kunnen helpen om je gezondheid te verbeteren en meer in harmonie te leven.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu