Webinar Je keuzevrijheid vergroten door goud & zilver

webinar Goud & zilver

Vond plaats op 23 januari 2024

Online deelname

gratis voor leden

Tijdens deze onzekere tijden waarin economische en geopolitieke veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, is het essentieel om te begrijpen hoe je je financiële keuzevrijheid kan behouden en vergroten. In dit webinar zal Joris Beemsterboer van Holland Gold je meenemen op een verhelderende reis langs deze dringende kwesties. Met een specifieke focus op het veiligstellen van je vermogen door middel van edelmetalen. Dit webinar biedt je cruciale financiële inzichten om te navigeren door deze tijden van snelle verandering.

Waarom dit webinar?

Het doel van dit webinar is om jou te helpen een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die edelmetalen bieden om jouw vermogen veilig te stellen in deze onzekere financiële tijd. Met deze informatie kan je betere keuzes maken met betrekking tot je vermogen en je weet hoe je deze stappen kan zetten.

Wat weet je na dit webinar?

Na het bijwonen van dit webinar zal je uitgerust zijn met waardevolle kennis en praktische tips die je kunnen helpen je vermogen veilig te stellen en je keuzevrijheid te vergroten. Dit zul je o.a. leren:

  • De historische en toekomstige rol van goud binnen ons financiële systeem en hoe dit jouw investeringsbeslissingen kan beïnvloeden
  • De huidige economische indicatoren die wijzen op een recessie en hoe deze jouw vermogen kunnen beïnvloeden.
  • De fundamentele principes van het investeren in fysiek goud en zilver, en waarom deze edelmetalen als veilige havens worden beschouwd

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn of haar vermogen veilig te stellen in deze onzekere tijden. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of net je eerste stappen zet in de wereld van vermogensbeheer, de inzichten die je hier opdoet zijn van onschatbare waarde. Dit webinar is bijzonder relevant als je geïnteresseerd bent om je portfolio uit te breiden met edelmetalen en als je een dieper begrip wilt krijgen van de economische mechanismen die onze financiële welvaart beïnvloeden.

Over Joris Beemsterboer

Joris Beemsterboer is een bekende naam in de wereld van vermogensbeheer en investeringen. Als mede-presentator van de populaire financiële podcast 'Holland Gold', heeft Joris een schat aan kennis en ervaring op het gebied van edelmetalen en vermogensbescherming. Met een passie voor het delen van zijn kennis en het empoweren van anderen, is Joris de ideale gids om je door dit webinar te leiden en je te helpen jouw keuzevrijheid te vergroten.

Reserveer nu je plek in het webinar en zet stappen naar een financieel vrijere toekomst.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu