Webinar Het beste alternatieve geld

Vond plaats op 18 juli 2023

Online deelname

gratis voor leden 

Ons geldsysteem wankelt en er wordt programmeerbaar geld ontwikkeld (digitale euro of CBDC) waarmee banken en overheden jouw uitgaven kunnen controleren en sturen. Daarom oriënteren veel mensen zich op alternatieve geldvormen om vrij en onafhankelijk waarde uit te kunnen blijven wisselen en de lokale economie te stimuleren.

Waarom dit webinar?

Maar, welke geldsystemen zijn er allemaal? Hoe verschillen ze ten opzichte van elkaar? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat is ervoor nodig voordat een nieuw geldsysteem succesvol wordt? Tjwan Oei zocht het allemaal uit en heeft het voor je samengevat in dit informatierijke webinar.

Na dit webinar weet je

  • welke alternatieve geldsystemen er zijn
  • hoe deze systemen van elkaar verschillen
  • wat de voor- en nadelen zijn van deze systemen
  • wat ervoor nodig is om een geldsysteem succesvol te laten worden
  • hoe jij hieraan kan bijdragen

Over Tjwan Oei

Tjwan is mede-initiatiefnemer van Arnhems Hert. Arnhems Hert bouwt aan een community van inwoners, ondernemers en organisaties in de regio Arnhem. Arnhems Hert werkt aan een betere leefomgeving en een duurzame, lokale en florerende economie.

Bij Society 4.0 coördineert Tjwan de activiteiten in het domein betalen en bankieren in de regio.

Daarnaast is Tjwan oprichter van Arnhem Lokaal: dé webshop voor lokale Arnhemse producten, diensten, relatiegeschenken en kerstpakketten. Ook is Tjwan partner bij de sociale coöperatie Infinite Inspiration die zich richt op duurzame maatschappelijke vernieuwing.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu