Webinar Hoe werkt ons geldsysteem?

Webinar Anthony Migchels Hoe werkt ons geld

Vond plaats op 14 mei 2024

Online deelname

GRATIS voor leden

In dit webinar duikt monetair expert Anthony Migchels in de gebreken van ons huidige bankgeld en de nadelige gevolgen hiervan. Zo toont hij de problematiek van de tegenstrijdigheid van geld als betaalmiddel versus geld als spaarmiddel. En hij laat hij zien hoe het huidige geldsysteem beperkingen kan opleggen en de financiële vrijheid van individuen kan aantasten. Naast het ontwikkelen van een grondig begrip over hoe ons geldsysteem werkt leer je ook waar de mogelijke oplossingen liggen en hoe je hier aan bij kan dragen.

Waarom dit webinar?

Ons huidige geldsysteem is zo ontworpen dat slechts een kleine groep mensen bijna al het vermogen in handen heeft en enorme winsten maakt zonder daarvoor te hoeven werken. Tegelijkertijd zorgt dit systeem ervoor dat het merendeel van de mensen steeds armer wordt en harder moet werken om rond te komen. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Hoe is dit systeem nu precies ontworpen en wie trekken er aan de touwtjes? In dit boeiende webinar zal Anthony Migchels je hier alles over uitleggen.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar heb je geleerd:

  • wat de nadelen en risico’s zijn van het huidige geldsysteem
  • hoe schuld en rente werkt en hoe dit het geldsysteem beïnvloed
  • wat de rol is van centrale banken zoals de ECB en de FED
  • wat de invloed is van internationale organisaties zoals de BIS, het WEF en het IMF
  • wat deflatie, inflatie en stagflatie inhouden
  • hoe rentevrij krediet veel problemen kan oplossen
  • hoe een eerlijk geldsysteem eruit kan zien

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die een grondig begrip wil krijgen van hoe ons geldsysteem werkt en die geïnteresseerd is in betere alternatieven. Of je nu ondernemer, werknemer, student of gewoon nieuwsgierig bent, dit webinar biedt waardevolle inzichten en praktische oplossingen. We nodigen je uit om deel te nemen en je kennis te vergroten over hoe je bewuste keuzes kunt maken die bijdragen aan meer financiële keuzevrijheid.

Over de spreker

Anthony Migchels is monetair hervormer en de ontwerper van de monetaire architectuur achter de Florijn. Hij wordt gedreven door een gevoel van onrecht over de inkomensongelijkheid en verrijking die de Euro en de kredietcrisis voor een kleine groep rijken heeft gebracht, ten koste van de levensstandaard van de massa. Hij ziet rente (bankieren) als het belangrijkste maatschappelijke thema van deze tijd.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu