Webinar Waarom decentraal internet de toekomst heeft

decentraal internet

Vond plaats op 4 juli 2023

Online deelname

gratis voor leden 

Het internet. De belofte was ooit dat het zou zorgen voor meer vrijheid door de mogelijkheid om vanaf je computer met de hele wereld te communiceren, informatie te delen en producten en diensten uit te wisselen. Inmiddels is het internet verworden tot een plek van censuur en privacyschending waarvoor gigantische, energieslurpende datacenters nodig zijn.

Waarom dit webinar?

Maar weet je ook dat dit anders en beter kan? En dat je zelf mee kan bouwen aan een meer open, veilig en transparant internet? In dit webinar ontdek je er alles over!

Tijdens dit webinar legt Robert Jan uit wat er mis is met het huidige internet en wat decentraal internet precies inhoudt en hoe het werkt. Hij laat je zien hoe het verschilt van het huidige, gecentraliseerde internet en welke voordelen het biedt. Daarnaast krijg je praktische tips over hoe je zelf kan bijdragen aan de ontwikkeling van decentraal internet.

Na dit webinar weet je

  • Wat decentraal internet precies inhoudt en hoe het verschilt van het huidige, gecentraliseerde internet
  • Welke voordelen decentraal internet biedt op het gebied van veiligheid en privacy
  • Welke voordelen decentraal internet biedt op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid
  • Hoe het decentrale internet werkt en welke technologieën erachter zitten
  • Welke projecten er momenteel lopen op het gebied van decentraal internet en hoe je hier zelf aan kan bijdragen
  • Welke uitdagingen er nog zijn bij de ontwikkeling van decentraal internet en hoe deze aangepakt kunnen worden
  • Hoe decentraal internet kan bijdragen aan een meer open en transparant internet en welke rol het kan spelen in de toekomst van het internet.

Kortom, na afloop heb je een goed begrip van decentraal internet en weet je hoe je zelf kan bijdragen aan deze belangrijke ontwikkeling.

Over Robert Jan Lamers

Robert Jan Lamers is de oprichter van HostService Nederland en richt zich hiermee volledig op de nieuwste revolutie; een duurzaam, zéér energiezuinig en decentraal internet vóór iedereen, dóór iedereen.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij kunnen gratis live deelnemen aan alle webinars en na afloop de opnames bekijken. Daarbij krijg je nog meer voordelen en je maakt deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu