Webinar Depressies natuurlijk verhelpen

webinar Ineke Eebes - 16 04 2024

Vond plaats op 16 april 2024

Online deelname

GRATIS voor leden 

Depressies en burn-outs komen steeds vaker voor in Nederland, vooral onder jongeren zijn de stijgende cijfers alarmerend. In dit webinar gaat orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut Ineke Eebes in op de oorzaak van depressie en waarom de traditionele aanpak met antidepressiva vaak geen oplossing biedt. In plaats hiervan deelt zij een alternatieve zienswijze om depressie te verhelpen gebaseerd op de werking van ons lichaam, brein en psyche.

Waarom dit webinar?

Een staat van depressie of burn-out maakt veel mensen afhankelijk van antidepressiva. Het belang van bewustzijn en kennis over depressie en burn-out kan daarom niet worden onderschat. Door het begrijpen van de verbinding tussen ons lichaam, brein en psyche, kunnen we zelf preventieve maatregelen nemen en voorkomen dat we uitgeput raken. In dit webinar laten we je zien dat er alternatieve methoden zijn om depressies en burn-outs te behandelen of te voorkomen, waarbij wordt gekeken naar de onderliggende oorzaken en wordt gewerkt aan een natuurlijke balans in het lichaam.

Wat weet je na dit webinar?

Na het volgen van dit webinar heb je geleerd over:

  • wat een depressie is
  • de verschillende oorzaken en mechanismen achter depressie en burn-out
  • de rol van je stress-responssysteem
  • de invloed van voeding op je lichamelijke en mentale welzijn
  • de darm-breinconnectie en hoe deze relatie kan bijdragen aan het ontstaan van depressie en burn-out
  • de mogelijkheden die er zijn om de oorzaak van depressie te adresseren naast de reguliere aanpak

Met deze kennis kun je actief werken aan het verhelpen en voorkomen van deze aandoeningen op een natuurlijke en holistische manier.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die regie wil nemen over zijn of haar eigen gezondheid en welzijn. Of je nu zelf te maken hebt gehad met een depressie of burn-out, of simpelweg geïnteresseerd bent in dit onderwerp, dit webinar biedt waardevolle inzichten en handvatten om bewuste keuzes te maken en jouw eigen gezondheid te bevorderen.

Over de spreker

Ineke Eebes is Orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd in het behandelen van depressie en burn-out. Bovendien is Ineke ervaringsdeskundige die zelf jarenlang met deze aandoeningen heeft geworsteld. Het heeft haar veel jaren en opleiding gekost om de ware oorzaken van haar depressie en burn-out te begrijpen. Wat ze ontdekte was dat er niets mis was met de 'stofjes' in haar hoofd, maar dat haar darmen een essentiële rol speelden. Door haar voeding en leefstijl ingrijpend te veranderen, vond ze langzaam maar zeker de energie om niet alleen haar fysieke, maar ook haar emotionele en mentale welzijn aan te pakken.

Met haar kennis en ervaring wil ze jou graag empoweren om bewuste en natuurlijke keuzes te maken voor jouw gezondheid. Ineke kijkt ernaar uit om je te verwelkomen tijdens het webinar "Natuurlijk depressies verhelpen." en samen de weg naar een gezondere en veerkrachtige toekomst te verkennen!

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu