Webinar Thuisonderwijs in de praktijk

webinar YOSHI 27 06 23 (1)

Vond plaats op 27 juni 2023

Online deelname

gratis voor leden 

De afgelopen jaren zijn veel ouders geïnteresseerd geraakt in andere vormen dan het reguliere onderwijs. Zo merkten velen bij het geven van thuisonderwijs ten tijde van de schoolsluitingen, dat het lesmateriaal vaak erg eenzijdig is, het belang van het individuele kind onvoldoende centraal staat, de lesstof van bepaalde onderwerpen dogmatisch is en er (te) weinig ruimte is voor bewustzijn.

Waarom dit webinar?

Yoshi Julia van Bommel had al langer kritische vragen over het traditionele onderwijs. Ze besloot daarom haar kinderen thuisonderwijs te geven. En ze creëerde een community van ouders die dit ook doen. In dit inspirerende webinar deelt Yoshi haar kennis en ervaringen over wat erbij komt kijken als je thuisonderwijs wilt geven.

Na dit webinar weet je

  • Waarom er ander onderwijs nodig is
  • Waarom thuisonderwijs zo interessant is
  • Wat thuisonderwijs inhoudt
  • Hoe thuisonderwijs werkt in de praktijk
  • Wat unschooling is en hoe dit werkt voor kind(eren) en ouder(s)
  • Wat ervoor nodig is om te starten met thuisonderwijs

Over Yoshi Julia van Bommel

Yoshi is moeder van 3 kinderen met leeftijd 8, 6 en 1,5 jaar oud. Het leren is voor haar een soort levenswijze geworden waarbij leermomenten geïntegreerd zijn in het dagelijks leven. Vanuit haar eigen ervaring deelt ze graag voorbeelden en tips over hoe jij dit zelf kan toepassen. En ze bespreekt de uitdagingen en vooroordelen.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij kunnen gratis live deelnemen aan alle webinars en na afloop de opnames bekijken. Daarbij krijg je nog meer voordelen en je maakt deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu