Help mee met de actie:

Iederéén overal welkom

Ja, ik help mee

KVBM-ronde-sticker

Nu het coronapaspoort is ingevoerd in de horeca, is het belangrijker dan ooit dat zoveel mogelijk ondernemers zich uitspreken en laten zien te staan voor een vrije samenleving waar niemand wordt uitgesloten op basis van individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

In gesprek met ondernemers in elke plaats van Nederland

In navolging op de succesvolle actie van zaterdag 25 september waarin honderden ambassadeurs van Keuze Vrij Bij Mij in 20 grote steden in gesprek gingen met duizenden horecaondernemers en winkeliers, gaan we weer het land in. Deze keer pakken we het grootser aan. In oktober gaan we in elke plaats in Nederland met elke winkelier, kapper, tandarts, horecaondernemer en andere dienstverleners in gesprek over de belangrijke vraag: Blijft in jouw zaak iederéén altijd welkom?

Help mee

Op deze manier gaan we ondernemers helpen zich uit te spreken voor keuzevrijheid en tegen uitsluiting. En om dit zichtbaar te maken aan al hun klanten. Help je mee? Klik hier om je aan te melden en promomateriaal te ontvangen.

Klik hier om je aan te melden en promomateriaal te ontvangen

Ontmoet gelijkgestemde ambassadeurs

Voer vele waardevolle gesprekken

Maak zichtbaar waar iedereen altijd welkom is

Draag bij aan de creatie van de wereld die je wel wilt

Hoe we laten zien waar in Nederland je altijd en overal welkom blijft

Je gaat, samen met andere Keuze Vrij Bij Mij ambassadeurs, naar winkeliers en horecaondernemers en stelt ze de volgende belangrijke vraag: Blijft in jouw zaak iederéén altijd welkom?

Is het antwoord ‘ja’? Plak direct de Keuze Vrij Bij Mij sticker op het winkelraam, hang onze poster op en deel de flyer met informatie over hoe de ondernemer zich op www.keuzevrijbijmij.nl aanmeldt. 

Wij gaan je voorzien van stickers, flyers en posters. Ook brengen we je in contact met andere ambassadeurs bij jou in de buurt. Onderling houden we elkaar op de hoogte over wie naar welke plaats gaat en wanneer.

Je voert op een respectvolle manier het gesprek over de beweegredenen, zorgen en wensen van de ondernemer. In lijn met het kernverhaal van Keuze Vrij Bij Mij.

ondernemer met sticker geen qr code
ambassadeurs iedereen altijd welkom
ambassadeurs flyeren
sticker op deur ondernemer keuze vrij bij mij
ondernemer zonder qr

Waar zijn we geweest? En waar gaan we nog naartoe?

Hier zie je een kaart waarop je ziet in welke plaatsen Keuze Vrij Bij Mij ambassadeurs op pad zijn geweest en waar ze hebben gesproken met winkeliers en horecaondernemers.

Klik op de icoontjes voor meer informatie en bekijk welke plekken je nog kan bezoeken.

In welke plaatsen ga jij op pad?

In welke plaats(en) ga jij op pad?

Wil jij ook in gesprek met ondernemers of in hun zaak iedereen altijd welkom blijft? Laat het ons weten.

Vul het formulier in om te laten weten waar je op pad gaat en het promotiepakketpakket aan te vragen.

Je ontvangt van ons een pakket met stickers, flyers en posters. Ook brengen we je in contact met andere ambassadeurs van Keuze Vrij Bij Mij, zodat je kan afspreken om samen op pad te gaan.

Ontvang gratis het promotiepakket:

promotiepakket

Waarom al meer dan 500 ambassadeurs op pad gaan voor Keuze Vrij Bij Mij

Sommige ambassadeurs die voor Keuze Vrij Bij Mij op pad gaan, vinden dit in eerste instantie spannend. Hoe wordt er op mij gereageerd? Wat als ze niet op keuzevrijbijmij.nl willen staan of geen sticker op de deur willen? Wat als er moeilijke vragen gesteld worden? De angst verdwijnt als sneeuw voor de zon, wanneer men de eerste gesprekken heeft gevoerd. 

Word je ook ambassadeur? Sluit je aan!

“Het geeft zoveel positieve energie om dit te doen!”

Help jij mee ervoor te zorgen dat iedereen overal welkom blijft?

Ja, ik help mee

 

 

Menu