De Keuzevrijheid Podcast #17 Wesley Feijth

Anoniem digitaal geld

In deze podcastaflevering hebben we Wesley Feijth, oprichter van ProPrivacy.io en bekend van de Snowden Phone, voor de tweede keer te gast. Wesley is een groot voorstander van privacy coins zoals Monero en wil mensen helpen om hiermee aan de slag te gaan. In de aflevering bespreken we de privacyproblemen van Bitcoin en de gevolgen daarvan. Wesley legt uit waarom Monero fundamenteel anders is en waarom het zo belangrijk is om in deze coin te investeren en ermee te gaan betalen. Hij bespreekt ook hoe je Monero volledig anoniem kunt aanschaffen. Kortom, in deze aflevering leer je alles over privacy coins en waarom ze zo relevant zijn.

Show notes

1: De crypto privacy cursus
2: Monero project
3: Pirate chain crypto

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars, bijeenkomsten en evenementen door het hele land. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu