De Keuzevrijheid Podcast Trailer

Welkom bij De Keuzevrijheid Podcast van Keuze Vrij Bij Mij.

Door de enorme technologische ontwikkelingen en toenemende globalisering wordt ons dagelijks leven steeds meer beïnvloed door de belangen van wereldwijde ongekozen organisaties. In hoeverre zijn we in deze tijd nog in staat om zelf vrije keuzes te maken?

We gaan in deze podcast op zoek naar antwoorden door in gesprek te gaan met initiatiefnemers, visionairs en experts op belangrijke gebieden als geld, technologie, gezondheid en onderwijs. Zo willen we onze luisteraars de tools aanreiken om hun keuzevrijheid en individuele autonomie te vergroten.

Mijn naam is Olaf Weller, ik ben de oprichter van Keuze Vrij Bij Mij, het platform waar je sinds 2021 door heel Nederland duizenden aanbieders vindt die jou altijd vrij laten in jouw keuze rond lichaam en gezondheid.

Sinds 2022 hebben wij onze missie verbreed. Wij zijn ons naast gezondheid ook gaan inzetten voor het vergroten van de keuzevrijheid op gebieden zoals geld, technologie en onderwijs. Wij doen dat middels webinars en bijeenkomsten door het hele land en middels het maken van boeiende content zoals deze podcast.

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Leuk dat je met ons mee op reis gaat op zoek naar keuzevrijheid in deze bijzondere tijd.

Ik wens je veel luisterplezier!

Menu