De Keuzevrijheid Podcast #12 Kees Faasse

Lokaal met zilver betalen

In deze aflevering van de Keuzevrijheid Podcast praat Olaf met Kees Faasse over het gebruik van zilveren munten als betaalmiddel. Kees legt uit waarom hij voor zilver heeft gekozen en bespreekt de waarde en deelbaarheid van deze munten. Luister naar dit interessante gesprek en ontdek meer over de mogelijkheden van alternatieve betaalmiddelen.

Show notes

Vereniging Gezonde Samenleving Doetinchem: https://vgs-doet.nl/

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars, bijeenkomsten en evenementen door het hele land. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu