De Keuzevrijheid Podcast #10 Marc Scheffer

Ademhaling als medicijn

Ontdek in deze boeiende aflevering de essentie van een goede ademhaling en de impact ervan op onze gezondheid. Marc Scheffer, een specialist op het gebied van ademhaling en stressreductie, deelt zijn waardevolle kennis en praktijkervaring. Hij biedt inzicht in hoe stress onze ademhaling kan ontregelen en welke invloed dit heeft op ons welzijn. Daarnaast verkent hij de Buteyko methode en vergelijkt deze met andere ademhalingstechnieken. We zullen samen onderzoeken of en hoe ademhalingstechnieken een mogelijk alternatief kunnen vormen voor reguliere medicijnen. Bovendien benadrukt deze podcast het belang van preventieve ademhalingsoefeningen voor het behoud van een gezond en gebalanceerd leven.

Show notes

Website Marc Scheffer: https://www.buteyko-ademtherapie.nl/

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars, bijeenkomsten en evenementen door het hele land. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu