De Keuzevrijheid Podcast #11 Wesley Feijth

Beste Privacy Smartphone?

In deze boeiende aflevering verkennen we samen met Wesley Feijth, de oprichter van ProPrivacy.io, de wereld van digitale privacy en beveiliging. Wesley deelt zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het belang van privacy in het digitale tijdperk en hoe dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Snowden phone, een smartphone die sterk gericht is op veiligheid en privacy. We bespreken de uitdagingen van het vinden van alternatieve applicaties en platforms, en de behoefte aan gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarnaast lichten we het ProPrivacy.io platform toe, dat niet alleen de Snowden phone biedt, maar ook uitgebreide ondersteuning en waardevolle bronnen voor mensen die hun digitale privacy willen beschermen. Ontdek met ons de wereld van keuzevrijheid op het gebied van mobiele en digitale technologie.

Show notes

Website: https://proprivacy.io/
Boek ‘Je hebt wél iets te verbergen’: https://decorrespondent.nl/nietsteverbergen
CalyxOS: https://calyxos.org/
Youtube alternatief: newpipe.net of invidious.io
Open source Password Manager: https://bitwarden.com/
Revolution OS documentaire: https://youtu.be/Eluzi70O-P4?si=tdqK-1jMXIxNIfDt
Dero blockhchain: https://dero.io/
Podcast over open source AI ‘Stability’: https://www.youtube.com/watch?v=ciX_iFGyS0M&t=19s

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars, bijeenkomsten en evenementen door het hele land. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu