De Keuzevrijheid Podcast #6 Milo

Betalen in Zilver, Beleggen in Goud

In deze zesde aflevering van De Keuzevrijheid Podcast gaat Olaf Weller in gesprek met Milo van Goud & Munt Punt. Zij spreken over het gebruik van zilver en goud als alternatief betaal- en spaarmiddel.

De aangekondigde CBDC baart veel mensen zorgen. Onder meer op het gebied van privacy en de programmeerbaarheid. Keuze Vrij Bij Mij wil graag dat wij een vrije keuze houden ten aanzien van geld. Er zijn inmiddels veel alternatieve betaalmiddelen. Maar om een goede keuze te maken is het belangrijk dat we weten welke ideeën erachter zitten en hoe het werkt.

Een van de mogelijkheden waar je regelmatig over hoort is het kopen van goud of zilver. Milo heeft hier zijn beroep van gemaakt en vertelt in het gesprek met Olaf over zijn visie hierop, wat de voordelen ervan kunnen zijn en hoe het in de praktijk kan werken.

Show notes

Website van Goud & Munt Punt: https://www.goudenmuntpunt.nl/

Youtube kanaal van Goud & Munt Punt: https://www.youtube.com/c/GoudEnMuntPunt/videos

De Nederlandse Kluis: https://www.denederlandsekluis.nl/

De Londen Bullion Markt (LBMA): https://www.lbma.org.uk/prices-and-data/precious-metal-prices#/

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Menu