De Keuzevrijheid Podcast #7 Nathalie van der Stelt

Genees je kind met homeopathie

In de zevende aflevering van De Keuzevrijheid Podcast spreekt Olaf Weller met Nathalie van der Stelt, een klassieke homeopaat die zich richt op het helpen van kinderen via kinderhomeopathie.nl

Het aantal ouders dat homeopathie koos, steeg tijdens de lockdowns vanwege lange wachtlijsten in reguliere zorg. Homeopathie wordt al langer populair omdat het werkt met natuurlijke middelen en ziektes bij de kern aanpakt in plaats van symptoombestrijding zoals je vaak in de reguliere zorg ziet.

We leren in dit interessante gesprek hoe homeopathie en homeopathische middelen werken, hoe homeopathie zich verhoudt tot de reguliere zorg en waarom homeopathie zoveel voordelen kan hebben voor kinderen met langdurige ziekten.

Show notes

Website van Nathalie: kinderhomeopathie.nl

Cursussen voor ouders, vanaf augustus 2023: tijdvoorhomeopathie.nl

Kunstwerken van de man van Nathalie: kjphotoworksdesign.nl

Genoemde links:
https://homeopathie.nl/
https://www.nvkh.nl/
https://nwp-natuurgeneeskunde.nl/index.html
https://vereniginghomeopathie.nl/

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Menu