Webinar Jouw homeopathische huisapotheek

webinar NATHALIE VAN DER STELT - homeopathie

Vond plaats op 28 mei 2024

Online deelname

GRATIS voor leden

Stel je voor dat je in het weekend gestoken wordt door een bij. Hoe fijn zou het zijn om binnen no-time verlost te zijn van de pijn en zwelling? Of wat als je 's ochtends wakker wordt met koorts en je hebt iets in huis waardoor je koorts op natuurlijke wijze wordt verlaagd, zodat je weer rustig kunt slapen? Tijdens dit webinar leert klassiek homeopaat Nathalie van der Stelt je meer over praktische toepassingen van homeopathie en ontdek je welke middelen onmisbaar zijn in je huisapotheek.

Waarom dit webinar?

In een tijd waarin het steeds belangrijker wordt om goed voor onszelf te zorgen en minder afhankelijk te worden van systemen van controle en dwang, is dit webinar een belangrijke stap om keuzevrijheid met betrekking tot je gezondheid te vergroten. De juiste toepassing van homeopathie kan ervoor zorgen dat je meer zelfvoorzienend wordt en minder een beroep hoeft te doen op de farmacie en de reguliere gezondheidszorg.

Wat weet je na dit webinar?

Als je dit webinar hebt gevolgd, weet je meer over:

  • Basisbeginselen van homeopathie
  • Praktische situaties waarin je homeopathische middelen kunt toepassen
  • Welke homeopathische middelen handig zijn om in huis te hebben

Dit webinar is een vervolg op het webinar ‘Een introductie tot homeopathie’ waarin Nathalie o.a. ingaat op veelvoorkomende toepassingen, veiligheid, effectiviteit, werkzaamheid, gebruik en de integratie met reguliere geneeskunde.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die…

  • streeft naar een gezonder en gebalanceerder leven
  • keuzevrijheid over lichaam en gezondheid wil behouden of vergroten
  • wil leren hoe homeopathie hieraan kan bijdragen
  • beseft dat we door onze eigen ideeën en gedrag een mensgerichte samenleving creëren

Over de spreker

Nathalie van der Stelt is een ervaren klassiek homeopaat. Met haar toegankelijke en professionele aanpak helpt ze om weloverwogen keuzes te maken die aansluiten bij jouw waarden en behoeften. Met haar expertise helpt ze mensen in heel Nederland en België.

Als klassiek homeopaat gelooft Nathalie in het effect van natuurlijke middelen die de weerstand zowel fysiek als mentaal verhogen. Ze haalt veel plezier en energie uit de ontmoetingen met haar cliënten.

Nathalie voelt het als een voorrecht om dit werk te mogen doen, vooral in deze tijd.

Terugkijken

Als lid van Keuze Vrij Bij Mij kijk je dit webinar gratis terug. Nog geen lid? Meld je hier aan.

Vragen?

Heb je vragen of suggesties voor dit webinar? Neem contact op met onze host Gabi van Putten via webinars@keuzevrijbijmij.nl

Gabi van Putten

Dit webinar gratis kijken?

Leden van Keuze Vrij Bij Mij nemen gratis deel aan alle live webinars en kunnen na afloop ook de opnames bekijken. Word je ook lid? Dan krijg je nog meer voordelen en maak je bovendien deel uit van de vrijheidsbeweging.

Menu