De Keuzevrijheid Podcast #18 Anthony Migchels

Banken Onheil en Hoop

In deze aflevering duiken we met Anthony Migchels dieper in de machtsdynamiek van geld en bankieren. Volgens hem hebben degenen die de creatie en lening van geld controleren de ware macht in handen. We bespreken de betekenis van community currencies en de impact van door centrale banken uitgegeven digitale valuta op het huidige financiële systeem. Anthony waarschuwt voor naderende economische uitdagingen en voorspelt zelfs de opkomst van een openlijke wereldregering als gevolg van toekomstige catastrofale gebeurtenissen. Gelukkig is er hoop in de vorm van alternatieve geldsystemen, zoals de Florijn, die het rente probleem oplossen. We bespreken ook de laatste ontwikkelingen binnen de Florijn en de toekomstplannen.

Webinar

Ons huidige geldsysteem is zo ontworpen dat slechts een kleine groep mensen bijna al het vermogen in handen heeft en enorme winsten maakt zonder daarvoor te hoeven werken. Tegelijkertijd zorgt dit systeem ervoor dat het merendeel van de mensen steeds armer wordt en harder moet werken om rond te komen. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Hoe is dit systeem nu precies ontworpen en wie trekken er aan de touwtjes? In het nieuwe webinar 'Hoe werkt ons geldsysteem?' op 14 mei zal Anthony Migchels je hier alles over uitleggen.

In dit webinar krijg je antwoorden op vragen zoals:

  • Waarom kan ons huidige geldsysteem beperkingen opleggen en de financiële vrijheid van individuen aantasten?
  • Welke gebreken heeft ons geldsysteem en wat zijn hier de gevolgen van?
  • Wat is de problematiek van geld als betaalmiddel versus geld als spaarmiddel?

Ben je benieuwd naar deze antwoorden en wil je graag begrijpen hoe ons geldsysteem werkt? En wil je ook weten waar de mogelijke oplossingen liggen? Neem dan deel aan dit webinar.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Show notes

1: Florijn website
2: Whitney Webb discusses how cyberattacks will be used to push people into complying with CBDCs/Digital IDs

Gerelateerde afleveringen

1: CBDC angst en oplossingen
2: Het beste alternatieve geld
2: Rentevrij geld als dé oplossing

Bijdragen

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars over de onderwerpen geld, technologie, gezondheid en onderwijs. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu