De Keuzevrijheid Podcast #18 Toon Schraven

Nú beleggen in crypto?

In deze aflevering van de Keuzevrijheid Podcast bespreken we of dit het juiste moment is om in crypto te investeren. Met Toon Schraven van BLOX verkennen we de impact van de Bitcoin halving en de recent goedgekeurde ETF's op de waarde van Bitcoin als belegging. We duiken in de keuzevrijheid rondom crypto, die steeds meer onder de loep van regulering en toezicht komt te liggen, zoals de aankomende MiCAR-regelgeving. Ook bespreken we het spanningsveld tussen de decentrale idealen van Blox en BTC Direct en de mogelijkheid dat overheden privacy coins zoals Monero gaan verbieden. Luister nu en ontdek of het tijd is om de crypto-markt te betreden.

Show notes

1: BLOX Dé alles-in-1 crypto app
2: BTC Direct - crypto kopen en verkopen

Gerelateerde afleveringen

1: Anoniem digitaal geld | Monero
2: CBDC angst en oplossingen
3: Bitcoin als ultiem betaalmiddel

Bijdragen

Wil je bijdragen aan deze podcast door als gast aan te schuiven of door als host met mensen in gesprek te gaan? Heb jij een boeiend verhaal dat veel mensen helpt om hun keuzevrijheid te vergroten of heb je een talent voor het voeren van pakkende gesprekken? Mail dan naar dekeuzevrijheidpodcast@keuzevrijbijmij.nl en wie weet horen we jou binnenkort in een aflevering.

Vanuit Keuze Vrij Bij Mij organiseren we regelmatig boeiende webinars over de onderwerpen geld, technologie, gezondheid en onderwijs. Benieuwd? Kijk op http://keuzevrijbijmij.nl/agenda. Dankzij de leden van onze stichting kunnen wij ons dagelijks inzetten voor jouw keuzevrijheid. Je krijgt als lid kortingen op bijeenkomsten en evenementen, toegang tot onze online community én gratis toegang tot online inhoud zoals webinars, opnames van belangrijke evenementen, challenges en meer. Sluit je aan op https://keuzevrijbijmij.nl/wordlid

Menu